Menu
  • fb.jpg
  • linkedin

Vastgoed en expats: een geslaagde investering

Brussel, waar expats thuis zijn

Als geografisch en politiek centrum van Europa, is Brussel de ideale vestigingsplaats voor de EU, de NAVO en ondersteunende bedrijven. Meer dan 2.000 multinationals kozen Brussel als locatie voor hun Europese hoofdzetel. Rekening houdend met nog eens 15.000 à 20.000 lobbyisten overschrijdt het internationaal huurpubliek in de stad maar liefst 100.000 Eurocraten. Expats zijn bereid om hoge huurprijzen te betalen om dicht bij hun werk te wonen.

Antwerpen, business stad

In de haven van Antwerpen en andere bedrijven zijn er heel wat internationale werknemers aan de slag. De stad huisvest dus een massa ‘expats’ (buitenlandse werknemers die gedurende een bepaalde periode in ons land verblijven) en ‘commuters’ (buitenlandse werknemers die tijdens de werkweek in Antwerpen overnachten). Daarnaast strijken hier geregeld Erasmusstudenten neer, die op zoek zijn naar een gepaste verblijfplaats (via een flexibel huurcontract).

Investeringsvastgoed verhuren aan expats

In Antwerpen en Brussel bieden wij vastgoed aan die op het lijf geschreven zijn van veeleisende expats. Onze appartementen zijn trendy, piekfijn afgewerkt met kwalitatieve materialen, comfortabel uitgerust en voorzien van een modern interieur. Ontdek in de gids onze rendabele vastgoedprojecten.

urbicoon-logo.png

Urbicoon is een dynamische speler op de vastgoedmarkt en bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of u nu eigenaar, huurder of bewoner bent, vanaf dag 1 ervaart u de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit. Ons gedreven team kan bogen op jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. Onze gespecialiseerde bouwpartners, zoals (binnenhuis)architecten en bouwbedrijven, hechten veel waarde aan duurzaam, trendy en betaalbaar wonen. Als volwaardige dochteronderneming van Group Machiels benadrukt Urbicoon haar positie als betrouwbare partner voor een zorgeloze investering.

Investeringsvastgoed verhuren aan expats