Menu
 • fb.jpg
 • linkedin

Park Avenue: Investeer rendabel in de EU-wijk

Investeer rendabel in de EU-wijk - Vanaf € 65.000 eigen inbreng

Op zoek naar rendabel vastgoed? Brussel is alles wat u zoekt. Ontdek het woon- en investeringsappartement Park Avenue, uw unieke investeringskans in het hart van Europa.

Dit project is volledig uitverkocht.

Deze luxueuze woon- en investeringsappartementen liggen in de Handelsstraat, een rustige verbindingsstraat tussen de Belliard- en de Wetstraat. Een bijzondere ligging op de overgang van de zakelijke Leopoldwijk naar het ‘echte’, karakteristieke Brussel. Ideaal voor Eurocraten om dicht bij hun werk te wonen, vlak bij de Europese wijk, op wandelafstand van het Berlaymont-gebouw en het Schumanplein. Een kapitaalkrachtig en stabiel huurpubliek wacht op uw investering, reeds vanaf € 65.000 eigen inbreng.

Investeren in Brussel is een investering met rendement

De moderne, luxueuze en comfortabele appartementen van Park Avenue op wandelafstand van EU en te midden van de belangrijkste parken, geven uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en veilig rendement.

 • Gelegen in een rustige verbindingsstraat tussen de Belliard- en Wetstraat, op 500 m van Schumanplein en vlak bij Europese instellingen (> 40.000 EU-ambtenaren).
 • Kapitaalkrachtig en stabiel internationaal huurpubliek door aanwezigheid EU, multinationals en ambassades. (> 100.000 expats, internationale zakenmensen, lobbyisten, …).
 • Eigen verhuurservice met meer dan 10 jaar ervaring zorgt voor een rendabele investering, een zorgeloze verhuur en dito administratieve opvolging.
 • Alle belangrijke Brusselse parken en pleinen in een straal van 500 m: Jubel-, Warande- en Leopoldpark.
 • Unieke Rendement plus financieringsformule (tot 6% mogelijk o.v.v. financiering).
 • Brussel is nog steeds de goedkoopste hoofdstad van Europa en genereert nog steeds de hoogste meerwaarde van België (stijging vastgoedprijzen appartementen met 28% in de laatste 5 jaar). (bron: Trends 2015)
 • Zorgeloze en rendabele investering door eigen uitbatingsdienst met meer dan 10 jaar ervaring.
 • Luxe afwerking voor de veeleisende eurocraat: natuurstenen gevel, parketvloeren, hoogwaardige materialen, keuken met Miele toestellen,..
 • Aantrekkelijk huurrendement biedt extra pensioen en inkomen (huurprijzen tussen 850 en 2.500 euro).

Voorbeeld Rendementsberekening

 • Aankoopprijs €350.000
 • Eigen inbreng €170.000
 • Afbetaling/m €594
 • Huurprognose*/m €1500
 • Fiscaal voordeel/m €125
 • Meerwaarde/m €729
 • Financieel voordeel €1760

Rendementen van het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. *Afbetaling op 15 jaar. Voor een gezin met eigen afbetaald huis en twee kinderen ten laste volgens studie Stadim.

urbicoon-logo.png

Urbicoon is een dynamische speler op de vastgoedmarkt en bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of u nu eigenaar, huurder of bewoner bent, vanaf dag 1 ervaart u de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit. Ons gedreven team kan bogen op jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. Onze gespecialiseerde bouwpartners, zoals (binnenhuis)architecten en bouwbedrijven, hechten veel waarde aan duurzaam, trendy en betaalbaar wonen. Als volwaardige dochteronderneming van Group Machiels benadrukt Urbicoon haar positie als betrouwbare partner voor een zorgeloze investering.

Park Avenue
Park Avenue gebouw.png
pa-big.jpg

RENDABEL INVESTEREN IN BRUSSEL TUSSEN DE BELLIARD -EN WETSTRAAT

Investeringsappartementen met top rendement

Ontdek project Park Avenue, uw unieke investeringskans in het hart van Europa. Deze moderne woon- en investeringsappartementen liggen in de Handelsstraat, een rustige verbindingsstraat tussen de Belliard- en de Wetstraat. Een bijzondere ligging op de overgang van de zakelijke Leopoldwijk naar het ‘echte’, karakteristieke Brussel. Ideaal voor Eurocraten om dicht bij hun werk te wonen.

Rendabel vastgoed? Brussel is alles wat u zoekt

Park Avenue ligt midden in de Europese wijk, op wandelafstand van het Berlaymont-gebouw en het Schumanplein. De ideale woon- en werkomgeving dus voor Eurocraten en internationale zakenmensen. Een kapitaalkrachtig en stabiel huurpubliek wacht op uw investering.

Gemakkelijk bereikbaar

 • nabijheid van openbaar vervoer: zowel metro (Kunst-Wet, Maalbeek en Schuman), bus als trein (Centraal Station op +/- 1 km)
 • op 100 m van de kleine ring
 • directe verbinding met luchthaven via metro Schuman

Groen en bruisend

De levendige en prachtig groene omgeving van Park Avenue laat geen enkele bewoner of vastgoedinvesteerder onberoerd.

 • de mooiste parken van Brussel in een straal van 500 m (Leopoldpark, Jubelpark, Warandepark)
 • cafés, restaurants, kleinhandel en verschillende andere winkels op wandelafstand
 • het centrum van de hoofdstad aan de andere kant van de kleine ring (Grote Markt op 1,2 km)

Trendy inrichting met kwalitatieve materialen

De comfortabele appartementen zijn voorzien van een modern interieur en luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen: natuurstenen gevel, parketvloeren, Miele keukentoestellen, … De stijlvolle, creatieve architectuur geeft deze appartementen een duurzame en modieuze uitstraling en is een blijvende meerwaarde naar de toekomst toe.

Verhuurservice met 10 jaar ervaring

Dankzij onze eigen verhuurservice met meer dan 10 jaar ervaring kan u genieten van een zorgeloze en rendabele investering.

 

bxl-big2.jpg

WAAROM INVESTEREN IN VASTGOED IN BRUSSEL

Brussel, een historische wereldstad

Brussel is een stad boordevol geschiedenis en een trendy metropool met veel aandacht voor mode, creativiteit en design. De wereldstad staat bekend om enkele iconen zoals de Grote Markt en het Atomium, maar haalt evenveel roem uit haar vele gezellige pleintjes en pittoreske steegjes.

Waar expats thuis zijn

Als geografisch en politiek centrum van Europa, is Brussel de ideale vestigingsplaats voor de EU, de NAVO en ondersteunende bedrijven. Meer dan 2.000 multinationals kozen Brussel als locatie voor hun Europese hoofdzetel. Rekening houdend met nog eens 15.000 à 20.000 lobbyisten overschrijdt het internationaal huurpubliek in de stad maar liefst 100.000 Eurocraten. Expats zijn bereid om hoge huurprijzen te betalen om dicht bij hun werk te wonen.

 

Unieke financieringsformule

Door onze speciale Rendement Plus financieringsformule kan u uw rendement op eigen vermogen spectaculair verhogen. Vraag er naar bij onze beleggingsadviseurs.

Meerwaarde op langere termijn

Brussel is de meest stabiele en snelst groeiende stad van België. Ondanks de stagnerende vastgoedprijzen in de rest van het land, blijft het gemiddeld Brussels vastgoed jaar na jaar stijgen met 3 à 4%. Gronden en woningen op AAA-liggingen in Brussel zijn schaars en geven uw investering op langere termijn een mooie meerwaarde. Vastgoed is niet enkel een veilige, stabiele en inflatiebestendige investering; het aantrekkelijk huurrendement biedt ook maandelijks een mooi extra pensioen en inkomen.

Plan-ParkAvenue-XL.jpg
Adres Park Avenue: Handelsstraat 76-80, 1000 Brussel