<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5663091&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Menu
 • fb.jpg
 • linkedin

Residentie Massart: Investeer veilig in een prestigieuze gemeente vanaf € 185.000

 Investeer rendabel in Oudergem

Op zoek naar rendabel vastgoed? Oudergem is alles wat u zoekt. Ontdek het woon- en investeringsproject Residentie Massart, uw unieke investeringskans in het hart van Oudergem. Deze luxueuze woon- en investeringsappartementen (en penthouses) liggen in de Waversesteenweg. De toekomstige bewoners bevinden zich nabij de Vrije Universiteit van Brussel, het Justitiepaleis en op 20 minuten rijden van het centrum van Brussel.

In 2016 zijn we aan de bouw van dit nieuwbouwproject gestart. In dit project bieden wij 1 penthouse, 5 appartementen en 6 studio’s aan. De prijzen beginnen vanaf 185.000 euro. Dankzij onze eigen uitbatingsdienst met meer dan 10 jaar ervaring verhuurt u uw appartement zorgeloos en aan het hoogste rendement.

Ideaal voor Eurocraten om dicht bij hun werk te wonen. De gemeente Oudergem staat bij expats en EU-ambtenaren bekend als één van de meest prestigieuze en veiligste gemeente van Brussel. Op wandelafstand bevindt zich het metrostation, op minder dan 15 minuten staat u aan het Schumanplein op het EG-kwartier. Ook zijn de grootwarenhuizen op wandelafstand van dit nieuwbouwproject. Een kapitaalkrachtig en stabiel huurpubliek wacht op uw investering.

OPLEVERING: ZOMER 2018

Investeren in Oudergem is een investering met rendement

De luxueuze woningen van Residentie Massart geeft uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en veilig rendement.

 • Gelegen in een groene gemeente met een hoge reputatie bij expats. In de nabijheid bevindt zich de Vrije Universiteit van Brussel, een interessant huurpubliek voor de studio's.
 • Kapitaalkrachtig en stabiel internationaal huurpubliek door aanwezigheid EU, multinationals en ambassades. (> 100.000 expats, internationale zakenmensen, lobbyisten, …).
 • Eigen verhuurservice met meer dan 10 jaar ervaring zorgt voor een rendabele investering, een zorgeloze verhuur en dito administratieve opvolging.
 • Het metrostation, dat rechtstreeks in verbinding staat met het EG-kwartier, bevindt zich op wandelafstand.
 • Luxe afwerking voor de veeleisende eurocraat: natuurstenen gevel, parketvloeren, hoogwaardige materialen, keuken met Miele toestellen,..
 • Aantrekkelijk huurrendement biedt extra pensioen en inkomen (huurprijzen tussen 800 en 1.500 euro).
Brochure downloaden

160613_VK_Massart_inplantingkopie.png 

urbicoon-logo.png

Urbicoon is een dynamische speler op de vastgoedmarkt en bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of u nu eigenaar, huurder of bewoner bent, vanaf dag 1 ervaart u de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit. Ons gedreven team kan bogen op jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. Onze gespecialiseerde bouwpartners, zoals (binnenhuis)architecten en bouwbedrijven, hechten veel waarde aan duurzaam, trendy en betaalbaar wonen. Als volwaardige dochteronderneming van Group Machiels benadrukt Urbicoon haar positie als betrouwbare partner voor een zorgeloze investering.

Residentie Massart 2.01

RENDABEL INVESTEREN IN OUDERGEM

DE 10 VOORDELEN VAN RESIDENTIE MASSART OP EEN RIJTJE 

Het luxueuze en comfortabele appartementen en studio's van Residentie Massart in Oudergem geeft uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en veilig rendement. 

 • Gelegen in de meest prestigieuze gemeente van Brussel, vol groen en met bekende plaatsen als kasteel Hertoginnedal.
 • Op 250 meter situeert zich de Vrije Universiteit Brussel met 14.000 studenten, 5 Europese Scholen met 2.500 internationale leerlingen, de Japanse school en de Boston University. Internationale zakenmensen wonen graag kortbij deze scholen.
 • In de nabijgelegen bedrijfsparken liggen de Europese hoofdzetels van bedrijven als Danone, Colgate-Palmolive, Chrysler-Jeep,...
 • De bouw van het nieuwe ziekenhuis Delta zorgt voor 500 nieuwe bedden en 2.500 personeelsleden. Opening is voorzien eind 2017.
 • Op 250 meter ligt de metrohalte Hankar die in 5 stops de Europese wijk bereikt. Op 1 km afstand wachten, met Beaulieu 1,2 en 3, meer dan 60.000 m² Europese kantoorgebouwen.
 • Snelle toegang tot de E411 en de Brusselse ring, met het belangrijkste bedrijvenpark van Waver (GlaxoSmithKline, …) op slechts 15 minuten.
 • Kapitaalkrachtige, internationale en stabiele pool van huurders (> 100.000 expats, internationale zakenmensen, lobbyisten, …).
 • Luxe afwerking met natuursteengevels, parketvloeren, hoogwaardige materialen, keuken met Miele toestellen, ...
 • Het toonaangevende architectenbureau ASSAR tekende het ontwerp van Residentie Massart, net als het nieuwe ziekenhuis Delta trouwens.
 • Verhuurservice van URBICOON – met meer dan 15 jaar ervaring – zorgt voor een zorgeloos verhuur
  en dito administratieve opvolging.

 

Plan.png

EEN EERSTE BLIK

Bekijkt u graag de andere grondplannen of wenst u meer informatie? Voor het volledige aanbod kan u steeds vrijblijvend info aanvragen

via ons contactformulier of 02 647 00 00.

 

 

3.05.png